Συνεργάτης

Τα τελευταία νέα

ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

ΕΛΗΞΕ ο ΤΕΛΙΚΟΣ 2016/17 ! Η Τελική Κατάταξη δημοσιεύθηκε

30 Μαΐου, 2017

Read more >

ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ οι Ομάδες ΤΕΛΙΚΟΥ- Κληρώθηκαν οι Προσομοιώσεις – Εναρξη Δευτέρα 29 Μαΐου

26 Μαΐου, 2017

Read more >

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΕΣ τις ΟΜΑΔΕΣ του BUSINESS TALENTS ! Εληξαν και τα Ημιτελικά στις 8 Μαΐου, με το τέλος του 3ου Ετους !

9 Μαΐου, 2017

Read more >

Ευχαριστούμε τους Υποστηρικτές Επικοινωνίας BUSINESS TALENTS & CAREER DAYS 2016-17

8 Νοεμβρίου, 2016

Read more >

Τετάρτη 31 Μαΐου 18.00′ έληξε ο Τελικός BUSINESS TALENTS 2016/17.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες τις Ομάδες που συμμετείχαν.

Η τελική Κατάταξη είναι εδώ : Τελική Κατάταξη ΤΕΛΙΚΟΥ 2016/17 μετά και το 3ο Έτος

Μπορείτε στον Προσομοιωτή με τον κωδικό σας να δείτε τα Αποτελέσματά σας.

Η τελική Κατάταξη, η  Κατάταξη 2ου Έτους  όπως και η Κατάταξη 1ου Ετους δημοσιεύθηκαν στο site μας ΒΤ, (και στο “Παρόν σου-Εργαλεία/Υλικό’),

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΕΣ τις ΟΜΑΔΕΣ του BUSINESS TALENTS !
Στις 9 Μαΐου τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, 10/5 η ΚΑΤΑΤΑΞΗ των Ομάδων, με βάση την οποία οι 75 επικρατέστερες προκρίνονται στον ΤΕΛΙΚΟ !

BUSINESS TALENTS & CAREER DAY:

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ θα υλοποιηθεί ΟNLINE, και όχι με φυσική παρουσία, δυστυχώς. Λάβατε email με ενημέρωση για την διαδικασία τέλεσης του Τελικού και τις ημέρες 29-31/5. Θα “τρέξετε” 3 Έτη, να είστε όλη η ομάδα μαζί.
Το ίδιο και για την Ημέρα Καριέρας, δεν θα γίνει με φυσική παρουσία (δείτε σχετικό email που στείλαμε).
Ο καινοτόμος Διαγωνισμός με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή για Φοιτητές και Αποφοίτους,  σας δίνει Δωρεάν  τη δυνατότητα να διοικήσετε με την ομάδα σας μία εταιρία σε ανταγωνισμό (με άλλες 4), και να εξασκηθείτε με Επιχειρηματικά Σχέδια για 11 “Εταιρικά  “Ετη” στη λήψη πραγματικών Αποφάσεων με Αποτελέσματα (πωλήσεις-κέρδη) πάνω στις λειτουργίες της, σε μια πρακτική άσκηση Επιχειρηματικότητας. Από μέσα Φεβρουαρίου ως αρχές Μαΐου 2017.
Μετά από μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά το 2015-16 με συμμετοχές 2.714 φοιτητών/αποφοίτων από 72 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα,  σε 814 ομάδες-’εταιρείες’, και την Ημέρα Καριέρας στις 4/6/16, την επομένη του μεγάλου Τελικού Business Talents στις 3 Ιουνίου, ξεκινάμε την 4η χρονιά του Διαγωνισμού στην Ελλάδα !
Πάνω από 7.500 έχουν συμμετάσχει στις 3 χρονιές του Διαγωνισμού, από όλα (κυριολεκτικά) τα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι της Ελλάδας, Ιδιωτικά Κολλέγια και ΙΕΚ.

Ο φετινός Διαγωνισμός ΒΤ πάντα με Δωρεάν χρήση του Προσομοιωτή, θα έχει 2  δοκιμαστικά έτη πριν την έναρξη των Ετών με βαθμολογία.

Είναι εθνικός και αποτελεί μία συναρπαστική πρακτική εμπειρία συνεργασίας με την ομάδα σας και ανάπτυξης δεξιοτήτων, που δεν πρέπει να χάσετε !  Μετά από 9 “εταιρικά έτη” με βαθμολογία και αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια που θα διαρκέσουν από Φεβρουάριο ως 9 Μαΐου 2017, θα προκριθείτε ανάμεσα στις 75 καλύτερες Ομάδες στο μεγάλο Τελικό θα λάβετε ένα Δίπλωμα, και δώρα χορηγών.

Με την Εγγραφή σας στο Διαγωνισμό εξασφαλίζετε ταυτόχρονα  την αποστολή του Βιογραφικού σας σε εταιρείες, ανεξάρτητα αν θα προκριθείτε ή όχι στον Τελικό.

Στη φόρμα Εγγραφής σας, θα βρείτε το Link (σύνδεσμο) για να καταθέσετε το Βιογραφικό σας ταυτόχρονα με την Εγγραφή στο Business Talents.

(Ο Διοργανωτής δεν δεσμεύεται για την υλοποίηση των ημερίδων- events του Τελικού και Ημέρας Καριέρας, εάν δεν έχει εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση αυτών από Χορηγούς & Υποστηρικτές. Στην περίπτωση αυτή ο Τελικός θα διεξαχθεί Online ενώ για την Ημέρα Καριέρας θα φέρουμε σε επαφή τις επιχειρήσεις με τους υποψηφίους, με βάση τα Βιογραφικά που αυτοί έχουν  αποστείλει).

Δείτε ΣΤΟΝ “ΠΙΝΑΚΑ” :  ’ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ”  - “ΠΩΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ”

  • Θα μπορέσεις να ζήσεις τις ίδιες εμπειρίες με αυτές των στελεχών μιας πραγματικής εταιρίας, σε πιστή αναπαράσταση της αγοράς, του ανταγωνισμού και των αντιδράσεών του.
  • Θα έχεις στη διάθεσή σου ένα πειραματικό εργαστήριο ενεργειών για να βιώσεις τον επιχειρηματικό κόσμο.
  • Θα εμπεδώσεις τη θεωρία κάνοντας πράξη την Στρατηγική σου για την εταιρία, δουλεύοντας Επιχειρηματικά Σχέδια (Business Plans) με αποφάσεις, πάνω στον κύκλο προγραμματισμού (Ανάλυση , Σχεδιασμός, Εκτέλεση, Έλεγχος) και στις λειτουργίες Marketing, Παραγωγή, Logistics, Χρηματοοικονομικά, Ανθρ.Δυναμικό των εταιριών.
  • Θα αποκτήσεις περισσότερα εφόδια για να αντιμετωπίσεις το μέλλον και να σκεφθείς τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό.
  • Θα αναπτύξεις δεξιότητες που είναι απαραίτητες σε οποιαδήποτε θέση και επάγγελμα για όλη σου την ζωή.
  • Με τη συμμετοχή εξασφαλίζεις θέση στις Ημέρες Καριέρας, την απσοτολή του Βιογραφικού σου στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν (θα ανακοινώνονται στην πορεία),
  • Ευκαιρίες για αιτήσεις για Θέσεις Εργασίας ή Πρακτικής Ασκησης, παρουσιάσεις, workshops και όλες τις ενέργειες των επιχειρήσεων
imac
ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΏ
Just another WYSIWYG Widget
ημέρες
-44
-5
hours
0
0
minutes
-4
-3
seconds
-4
0

ως την προθεσμία εισαγωγής Αποφάσεων της Ομάδας σας για το 2ο Έτος  του ΤΕΛΙΚΟΥ!