Τρίτη 21/2 η ΕΝΑΡΞΗ του BUSINESS TALENTS & CAREER DAYS 2016-17, ανοίγει ο Προσομοιωτής μετά την παράταση Εγγραφών

Μετά από μία μικρή παράταση για να διευθετηθούν τεχνικά θέματα και η αυξημένη ζήτηση των τελεταίων ημερών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την Έναρξη του Διαγωνισμού BUSINESS TALENTS 2016-17, αύριο Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, με το άνοιγμα του Προσομοιωτή, μετά το μεσημέρι. Είναι η 4η χρονιά του Προγράμματος στην Ελλάδα !  Αύριο θα λάβετε αναλυτικό email (όσες ομάδες έχουν εγγραφεί).

Ο Διαγωνισμός ξεκινά όπως έχουμε ενημερώσει με 2 Δοκιμαστικά Έτη, του 1ου Γύρου. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, πρέπει άμεσα να κατεβάσετε το ΣΕΝΑΡΙΟ από το site, “Το Παρόν σου-Εργαλεία/ Υλικό” και να το μελετήσετε για να πάρετε τις Αποφάσεις σας.
Η προθεσμία για την εισαγωγή των Αποφάσεων του 1ου Δοκιμαστικού Έτους είναι πλέον η Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 23.30′, όταν και θα κλείσει ο Προσομοιωτής.Την Παρασκευή 24 Φεβρ. θα λάβετε τα Αποτελέσματα στις 18.00′.
Για το 2ο Δοκιμαστικό Έτος, η προθεσμία παραμένει η Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 23.30′ όπως λέει το “Ημερολόγιο’.

Παρακολουθείτε για όλες τις εξελίξεις και ενημέρωση το WebSite www.businesstalents.com, το Facebook (εκεί κάνετε και ερωτήσεις για απορίες σας) και το Εmail σας.

Καλή συμμετοχή, απολαύστε το “ταξίδι’,
Φιλικά,
Κωνσταντίνος Αρεταίος
Διευθυντής Ελλάδος ΒΤ

 

Ο καινοτόμος Διαγωνισμός μας με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, μια μοναδική πρακτική άσκηση στη Διοίκηση και Επιχειρηματικότητα, Δωρεάν για χιλιάδες φοιτητές και αποφοίτους, για 4η χρονιά στην Ελλάδα μετά τις προηγούμενες επιτυχίες με > από7.500 συμμετοχές στα 3 χρόνια.

Φτιάξτε την Ομάδα σας, από 3 ή 4 μέλη, οποιουδήποτε Πανεπιστήμίου, ΑΤΕΙ, Ιδιωτ.Κολλεγίου ή ΙΕΚ και μπείτε στον συναρπαστικό διαγωνισμό που σας δίνει τη δυνατότητα να διοικήσετε την εταιρεία σας σε ανταγωνισμό, σε μία άσκηση που γεφυρώνει τη θεωρία με την πράξη και λαμβάνετε πραγματικές Αποφάσεις, κάνετε Πωλήσεις και έχετε Κέρδη ή ζημιές…    Ο  Τελικός είναι στις 26 Μαΐου 2017, στο DEREE.

Στην ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 27 Μαΐου 2017  θα, έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε κορυφαίες εταιρείες για συνεντεύξεις , (επομένη του Τελικού ΒΤ της 26/5).            Θα έρθουν στο Deree αναζητώντας Ταλέντα για Θέσεις Εργασίας ή Πρακτικής Ασκησης και θα έχετε την ευκαιρία να δουν το Βιογραφικό σας πολύ πριν (η εφαρμογή κατάθεσης Βιογραφικών βρίσκεται με σύνδεσμο μέσα στη φόρμα Εγγραφής, στο site μας).