Εληξε ο Πρώτος Γύρος ΒΤ με Βαθμολογία. Μπαίνουμε στον Δεύτερο Γύρο και ετοιμάζετε τις Αποφάσεις για το 1ο Ετος ως 27 Μαρτίου 23.30′

Ολοκληρώθηκε και το 3ο Έτος του Πρώτου Γύρου  με Βαθμολογία, βγήκε και η Κατάταξη ολων των ομάδων και μπαίνουμε στον “Δεύτερο Γύρο” .

Ο 2ος Γύρος αρχίζει από το μηδέν, δηλαδή ότι έχετε κάνει στον 1ο Γύρο μηδενίζεται, δεν μεταφέρονται ούτε πωλήσεις ούτε δάνεια, ούτε αποθέματα, τίποτα.

Επίσης θα αντιπετωπίσετε νέους Ανταγωνιστές. Στο αρχείο “Προσομοιώσεις και Ανταγωνιστές θα δείτε ποιές είναι οι ομάδες που απαρτίζουν την νέα 5άδα σας.

Συνεχίζουμε με το 1ο Ετος του 2ου Γύρου με εισαγωγή των Αποφάσεων της εταιρίας-ομάδας σας ως 27 Μαρτίου Δευτέρα, 23.30′, η προθεσμία κατάθεσης των Επιχειρ. Σχεδίων.

Προσοχή, δυστυχώς δεν συνεχίζουν όσες ομάδες ξεκίνησαν : κάποιες δεν εισήγαγαν Αποφάσεις για τα Έτη 2 ή 3 του Πρώτου Γύρου,  και αυτο-αποκλείσθηκαν. Οι Διοργανωτές δεν αποκλείουν κανένα. Μόνο αφού ολοκληρωθούν τα Ημιτελικα προκρίνονται οι 75 επικρατέστερες ομάδες στον Τελικό !

Ο  Γύρος έχει βαθμολογία (και 3 έτη όπως και οι επόμενοι), ανάλογα με την θέση που θα πάρετε στην “Αγορά” σας. Και η θέση αυτή (1η, 2η..5η) εξαρτάται από την κερδοφορία της εταιρίας σας. Δείτε το αρχείο “Κριτήρια Βαθμολόγησης και Κατάταξης” στο “Παρόν σου – Εργαλεία / Υλικό’, καθώς και τους ΟΡΟΥΣ του Διαγωνισμού.

Όπως έχουμε τονίσει, σε κάθε νέο Γύρο ξεκινάτε με τον αρχικό Ισολογισμό. Διαγράφονται όλα τα Αποτελέσματα και Αποφάσεις του προηγούμενου Γύρου. Αν θέλετε να τα βλέπετε, κατεβάστε και αποθηκεύστε τα, θα διαγραφούν και από τον Προσομοιωτή.

Ακολουθούμε το Χρονοδιάγραμμα του Διαγωνισμού.

Μελετήστε και τις Συμβουλές και (από αύριο) τους Όρους.