Εληξε και ο Δεύτερος Γύρος με το 3ο Ετος ! Ανάπαυλα για Καλό Πάσχα και ετοιμασία για τα Ημιτελικά, το 1ο Έτος ως 24 Απριλίου.

Ολοκληρώθηκε το και το 3ο Έτος και με αυτό εληξε και ο Β” Γύρος . Κατάταξη όλων των ομάδων βγαίνει την Τετάρτη  και περνάμε στα Ημιτελικά, για 3 έτη πριν τον Τελικό !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Θυμίζουμε ότι αν στον 2ο Γύρο, δεν εισάγετε Αποφάσεις για το 2ο Ετος (και για το 3ο Ετος), η Ομάδα σας θα αυτο-αποκλεισθεί. Οι Διοργανωτές δεν αποκλείουν κανένα. Μόνο αφού ολοκληρωθούν τα Ημιτελικα προκρίνονται οι 75 επικρατέστερες ομάδες στον Τελικό !

Θα δείτε τους νέους Ανταγωνιστές σας στα Ημιτελικά, σε νέο αρχείο “Προσομοιώσεις και Ανταγωνιστές, τις ομάδες που θα απαρτίζουν την νέα 5άδα σας.

Η εταιρεία σας εφοδίασε τηναγορά με προϊόντα για την περίοδο του Πάσχα, οπότε η Διευθυντική ομάδα μπορεί να πάρει άδεια, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Επανερχόμαστε και αρχίζουμε με το 1ο Ετος των Ημιτελικών με εισαγωγή των Αποφάσεων της εταιρίας-ομάδας σας ως  24 Απριλίου Δευτέρα, 23.30′, η προθεσμία κατάθεσης των Επιχειρ. Σχεδίων.

Ο  κάθε Γύρος έχει βαθμολογία (και 3 έτη όπως και οι επόμενοι), ανάλογα με την θέση που θα πάρετε στην “Αγορά” σας. Και η θέση αυτή (1η, 2η..5η) εξαρτάται από την κερδοφορία της εταιρίας σας. Δείτε το αρχείο “Κριτήρια Βαθμολόγησης και Κατάταξης” στο “Παρόν σου – Εργαλεία / Υλικό’, καθώς και τους ΟΡΟΥΣ του Διαγωνισμού.

Μελετήστε και τις Συμβουλές και τους Όρους.