Πότε ; Ποιός ; Που;

BUSINESS TALENTS  Διαγωνισμός με Προσομοιωτή και Ημέρες Καριέρας : Με την ΕΓΓΡΑΦΗ σας στο Διαγωνισμό BUSINESS TALENTS, εγγράφεστε ταυτόχρονα στις Ημέρες Καριέρας που θα είναι συναντήσεις, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, workshops που θα γίνουν από τις Επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, αναζητώντας ΤΑΛΕΝΤΑ για Θέσεις Εργασίας ή Πρακτικής Άσκησης, καθώς και σε οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες κάνουν αυτές.  Δικαίωμα Εγγραφής στο “BUSINESS TALENTS Διαγωνισμό & Ημέρες Καριέρας’, έχουν όλοι όσοι φοιτούν σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην Ελλάδα σαν προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές, καθώς και Απόφοιτοι (έως 2 έτη διπλωματούχοι) μεταξύ 17 και 29* ετών. *Εάν είστε εκτός των ορίων ηλικίας του διαγωνισμού ΒΤ ή έχετε αποφοιτήσει για διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών, μπορείτε να μας στείλετε email (careteos@hol.gr) για να εξετάσουμε την περίπτωση.
Οι Εγγραφές των ομάδων  άνοιξαν στις 7 Οκτωβρίου 2016 και θα διαρκέσουν έως 20 Φεβρουαρίου 2017 για να εγγραφείτε σαν ομάδα. Ακολουθούν από τις 21/2 δύο  Δοκιμαστικά Έτη χωρίς Βαθμολογία, για να εξοικειωθείτε με τον Προσομοιωτή, τις Αποφάσεις και Αποτελέσματα. (Δείτε  “Ημερολόγιο’).
Αμέσως μετά τον Δοκιμαστικό Γύρο με 2 έτη,  συνεχίζει ο Διαγωνισμός με βαθμολογία, στον Πρώτο Γύρο έως και τα Ημιτελικά.  Ο διαγωνισμός είναι Δωρεάν, ξεκινά όταν θα ανοίξει ο Προσομοιωτής και η φάση online στο Διαδίκτυο  θα διαρκέσει ως 9 Μαΐου 2017 , για 9 “Εταιρικά Έτη”  (Επιχειρηματικά Σχέδια) επιπλέον των 2 Δοκιμαστικών.
Ακολουθεί ο εθνικός Τελικός 2017, όπου θα προκριθούν οι 75 επικρατέστερες ομάδες για να διεκδικήσουν τις 20 νικητήριες θέσεις που λαμβάνουν χρηματικά Βραβεία. Οι φιναλίστ μπορούν να κερδίσουν υποτροφίες, δώρα και θέσεις εργασίας.

Η ομάδα σας θα πρέπει να αποτελείται από 3 ή 4 μέλη, Φοιτητές ή Aποφοίτους τα οποία μπορεί να είναι από το ίδιο ή από διαφορετικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα/ Σχολές /Ειδικότητες. Θα πάρει πολύ χρόνο η χρήση του προσομοιωτή;  Όχι πολύ, εξαρτάται από  εσένα και την ομάδα σου. Αξίζει να θυμίσουμε ότι : ο χρόνος που θα σου πάρει να κάνεις κάτι, είναι  ο χρόνος που επενδύεις σε αυτό. Να ξέρεις ότι θα είναι μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία !

Που ;

Ο Τελικός Βusiness Τalents 2016-17 θα διεξαχθεί ONLINE, δυστυχώς όχι με φυσική παρουσία των φιναλίστ.

Η Ημέρα Καριέρας  επίσης αναβάλλεται, οι εταιρείες θα λάβουν τα Βιογραφικά σας αλλά δεν θα γίνει με φυσική παρουσία.

Στους δύσκολους καιρούς, το πρόγραμμα δυστυχώς δεν καθίσταται οικονομικά βιώσιμο για να μπορούμε να προσφέρουμε τον Τελικό με την μορφή των 3 πρώτων ετών. ήταν επίτευγμα που καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον Διαγωνισμό με Δωρεάν παροχή του προσομοιωτή σε χιλιάδες Φοιτητές και Αποφοίτους σε όλη την Ελλάδα. Μια προσφορά της PRAXIS MMT, παραγωγού εταιρείας των Προσομοιωτών.

Συνεργάτης

About

Η Praxis MMT είναι εταρία εξειδικευμένη εδώ και 40 χρόνια και κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη Επιχειρηματικών Προσομοιωτών τρίτης γενιάς και εξελιγμένων μεθόδων αναπαράστασης της αγοράς, μοντέλων προβλέψεων και εξάσκησης. Προμηθεύει με επιχειρηματικούς προσομοιωτές  , πανεπιστήμια σχολές και εταιρίες παγκοσμίως, και διογνανώνει τα πιο έγκυρα Business Games σε διεθνές επίπεδο.