Το μέλλον σου

BUSINESS TALENTS  : ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με Προσομοιωτή και ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Ένα εφόδιο για την καλύτερη προετοιμασία για το μέλλον και την απασχολησιμότητά σου

Η συμμετοχή στο Διαγωνιστικό μέρος του Business Talents σου επιτρέπει να αποκτήσεις εμπειρία σε συνθήκες εργαστηρίου (χωρίς κινδύνους) βιώνοντας από πρώτο χέρι τί είναι και πώς γίνεται η Διοίκηση μιας επιχείρησης. Έχεις εδώ ένα πρώτης τάξεως εργαλείο για να κάνεις πρακτική στην Επιχειρηματικότητα, να πάρεις Αποφάσεις σχεδιάζοντας Business Plans, να καλλιεργήσεις τις δεξιότητές σου. Θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα τις μελλοντικές σπουδές σου και/ή τη θέση εργασίας που σκέφτεσαι. Έχεις στα χέρια σου μια άριστη δυνατότητα εξάσκησης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων σου.

Η συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας του Business Talents σου δίνει την ευκαιρία να σε γνωρίσουν και να γνωρίσεις τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν και αναζητούν Ταλέντα για άμεση πρόσληψη σε Θέσεις Εργασίας ή Πρακτικής Ασκησης, ή για αργότερα. Οι εταιρείες αυτές θα λάβουν το Βιογραφικό σου (που θα στείλεις όταν ζητηθεί), θα κάνουν συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, workshops και συναντήσεις με τους συμμετέχοντες στο ΒΤ.

Αξιοποίησέ την, ο Διαγωνισμός με Προσομοιωτή και οι Ημέρες Καριέρας Business Talents μπορεί να σου χρησιμεύσει ως σύστημα επαγγελματικής ανάπτυξης και αποκατάστασης. Μπορείς να έχεις ένα καλύτερο μέλλον, πιο προβλεπτό, άνοιξε τον δρόμο σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι όλα σχεδόν στην επαγγελματική ζωή είναι διοίκηση. Γιατροί, φαρμακοποιοί, αρχιτέκτονες, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, βιοχημικοί, σχεδιαστές… όλοι πρέπει να διαχειριστούν, να διοικήσουν. Ο καθένας από εμάς στην ιδιωτική του ζωή πρέπει να διαχειρίζεται. Όλοι μας συντάσσουμε ισολογισμούς και οικονομικές καταστάσεις.

Μπορείς να προετοιμαστείς για το μέλλον σου με το Διαγωνισμό ΒΤ, σε μία πρακτική άσκηση.

Και αφού ετοιμαστείς, μπορείς να βρεις μια επαγγελματική ευκαιρία στην Ημέρα Καριέρας !

foto-tufuturo

Συνεργάτης

About

Η Praxis MMT είναι εταρία εξειδικευμένη εδώ και 40 χρόνια και κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη Επιχειρηματικών Προσομοιωτών τρίτης γενιάς και εξελιγμένων μεθόδων αναπαράστασης της αγοράς, μοντέλων προβλέψεων και εξάσκησης. Προμηθεύει με επιχειρηματικούς προσομοιωτές  , πανεπιστήμια σχολές και εταιρίες παγκοσμίως, και διογνανώνει τα πιο έγκυρα Business Games σε διεθνές επίπεδο.